Voor aanbiedersInspiratie
logo
logoInloggen
logo
background-visualTerug naar overzicht

Cadeautjes regelen voor kinderfeestjes!

Delen
background-visual

Wat wil de jarige? Hoe regel je dat? Door deze tips te volgen, kun je een geweldig cadeau of gemeenschappelijk cadeau regelen namens alle kindjes voor het kinderfeestje. Het zorgt voor een leuke verrassing en laat zien dat jullie de verjaardag van de jarige echt belangrijk vinden.

1. Maak een budget Maak van tevoren een budget voor het cadeau en zorg ervoor dat iedereen het ermee eens is. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties en zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde pagina zit.

2. Bespreek het cadeau Vraag de ouders van de jarige om een verlanglijstje op te stellen, zodat je zeker weet dat het cadeau in de smaak valt en ook binnen budget past.

3. Verdeel de kosten Wijs één ouder om het cadeau te kopen en daarna de kosten later te verdelen door een tikkie te sturen aan de rest.

4. Maak een persoonlijke touch Voeg een persoonlijk tintje toe aan het cadeau, bijvoorbeeld door alle namen van de kinderen op een kaart te zetten of door een zelfgemaakte tekening of knutselwerkje toe te voegen.

5. Maak het cadeau speciaal Maak het cadeau speciaal door het in te pakken met leuke cadeaupapier en lint. Dit zorgt ervoor dat het cadeau extra feestelijk wordt en de jarige zich speciaal voelt.

6. Wees op tijd Zorg ervoor dat het cadeau op tijd wordt gekocht en dat het op tijd bij het kind aankomt, zodat het cadeau ook echt op het kinderfeestje kan worden gegeven.

Door deze tips te volgen maak je het gemakkelijk voor de groep en zet je de jarige in het zonnetje!

logo