Voor aanbiedersInspiratie
logo
logoInloggen
logo

Veel gestelde vragen

background-visual

Wat is Yoepie en wat bieden jullie aan?

Yoepie is een platform dat erop gericht is om het vinden van kinderfeestjes voor zowel ouders als aanbieders gemakkelijk te maken. Het is een nieuw en onafhankelijk platform dat vraag en aanbod 1-op-1 bij elkaar brengt.

Hoe werkt het Yoepie platform?

Met Yoepie is het mogelijk om het perfecte kinderfeestje te organiseren, of je nu op zoek bent naar een actief buitenfeestje of een creatieve workshop binnen, voor elk budget is er wat wils. Het platform is gemakkelijk en tijdsbesparend, heeft een grote keuze aan activiteiten en locaties, is gebruiksvriendelijk, heeft handige filters en je kunt de reviews van andere ouders zien. Yoepie biedt talloze mogelijkheden om het perfecte kinderfeestje aan te bieden en te organiseren, voor zowel ouders als aanbieders.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het Yoepie platform?

Nee! Voor ouders is Yoepie helemaal gratis.

Kan ik via Yoepie ook een kinderfeestje boeken?

Op dit moment biedt Yoepie nog niet de mogelijkheid om het kinderfeestje rechtstreeks via ons platform te boeken. Echter, als je een feestje hebt gevonden dat je aanspreekt op Yoepie, kun je via het platform eenvoudig doorklikken naar de website van de aanbieder waar je direct in contact kunt komen met de aanbieder en het feestje kunt boeken.

Yoepie blijft altijd werken aan het verbeteren van ons platform en het bieden van meer opties voor de gebruikers. In de toekomst zal het wel mogelijk zijn om het kinderfeestje direct via Yoepie te boeken.

In welke regio's zijn jullie actief?

Op dit moment richten wij ons op regios's groot Amsterdam, 't Gooi en groot Utrecht. Dit doen we omdat we het aanbod zo groot mogelijk willen houden per regio. Maar bij ons vind je ook tal van aanbieders die op locatie komen en dus niet afhankelijk zijn van jouw woonplaats.

Andere regio’s zullen snel volgen. Houdt onze website en socials in de gaten!

Op Yoepie staan al meer dan 450 aanbieders en kun je kiezen uit meer dan 1100 activiteiten!

Hoe kan ik feedback geven over mijn ervaring met Yoepie en/of de aanbieder van het kinderfeestje?

Reviews helpen bij het maken van de juiste keuze voor het kinderfeestje van je kind, daarom stellen we het achterlaten van reviews zeer op prijs!

Om een beoordeling achter te laten op het Yoepie-platform, moet je eerst een account aanmaken en inloggen. Vervolgens kun je naar de pagina van de aanbieder gaan waarvoor je een beoordeling wilt schrijven. Scroll naar beneden naar het gedeelte met reviews en klik op de knop "write review". Schrijf vervolgens je beoordeling in het daarvoor bestemde tekstveld. Nadat je je beoordeling hebt ingediend, zullen wij deze beoordelen voordat we deze op de website publiceren. We streven ernaar om je beoordeling zo snel mogelijk te plaatsen. Let ook op onze Richtlijnen voor Reviews

Kan ik als aanbieder van kinderfeestjes ook gebruik maken van het Yoepie platform om mijn diensten aan te bieden?

Yoepie verwelkomt graag nieuwe aanbieders op het platform. Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren als aanbieder. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je toegang tot je eigen landingspagina waar je jouw aanbod gemakkelijk kunt invullen. Denk hierbij aan informatie over de soort feestjes die je aanbiedt, de locatie, het aantal kinderen en de kosten.

Nadat je jouw aanbod hebt ingevuld, zal Yoepie dit beoordelen. Als alles in orde is, zullen we jouw aanbod op onze site plaatsen. Zo kunnen ouders die op zoek zijn naar een kinderfeestje jouw aanbod vinden en boeken. Maar als je liever hebt dat wij het voor je doen, is dat ook mogelijk. Stuur ons dan gewoon een mailtje naar info@yoepie.nl en we helpen je graag verder.

Hoe kan ik contact opnemen met Yoepie als ik nog vragen of opmerkingen heb?

Mail ons naar info@yoepie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

logo

Yoepie! Het platform voor kinderfeestjes

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje en ben je op zoek naar leuke en originele ideeën? Yoepie biedt talloze mogelijkheden om het perfecte kinderfeestje te organiseren. Of je nu op zoek bent naar een actief buitenfeestje of een creatieve workshop binnen, er is voor ieder, met elk budget, wat wils.