Voor aanbiedersInspiratie
logo
logoInloggen
logo

Over Yoepie

background-visual

Yoepie is een platform dat erop gericht is om het vinden van kinderfeestjes voor zowel ouders als aanbieders gemakkelijk te maken. Het is een nieuw en onafhankelijk platform dat vraag en aanbod 1-op-1 bij elkaar brengt, vergelijkbaar met succesvolle platforms zoals Booking.com, Treatwell en Thuisbezorgd.

Het doel van Yoepie is om het beste en grootste platform in deze branche te worden, gedreven door eigen ervaringen met het zoeken naar kinderfeestjes. Momenteel is het aanbod versnipperd en weinig transparant, waardoor meer gemak hard nodig is.

Yoepie lost de grootste problemen voor ouders in één keer op, zoals het vinden van al het aanbod van kinderfeestjes op één plek, inzicht in de kosten en de mening van andere ouders. Maar ook de aanbieder van kinderfeestjes heeft veel voordelen van het platform, zoals een grotere zichtbaarheid, efficiëntere marketing, feedback en groeimogelijkheden.

Met Yoepie is het mogelijk om het perfecte kinderfeestje te organiseren, of je nu op zoek bent naar een actief buitenfeestje of een creatieve workshop binnen, voor elk budget is er wat wils. Het platform is gemakkelijk en tijdsbesparend, heeft een grote keuze aan activiteiten en locaties, is gebruiksvriendelijk, heeft handige filters en je kunt de reviews van andere ouders zien. Kortom: Yoepie biedt talloze mogelijkheden om het perfecte kinderfeestje aan te bieden en te organiseren, voor zowel aanbieders als ouders.

Op dit moment richten wij ons op regio's in de Randstad Dit doen we omdat we het aanbod zo groot mogelijk willen houden per regio. Andere regio’s zullen snel volgen. Houd onze website en socials dus in de gaten!

logo

Contact opnemen?

info@yoepie.nl