Voor aanbiedersInspiratie
logo
logoInloggen
logo

Algemene voorwaarden

background-visual

Laatste update: 1 februari 2023

Lees deze Voorwaarden en Beleidsregels zorgvuldig door voordat je onze Website of onze App gaat gebruiken en voordat je goederen of diensten van een derde boekt via onze Website of onze App. Wij raden je aan een kopie hiervan af te drukken voor toekomstig gebruik. Door gebruik te maken van onze Website of onze App, bevestig je dat je deze Voorwaarden en Beleidsregels accepteert en dat je overeenkomt om er aan te voldoen, ongeacht of je ervoor kiest om je te registreren bij ons. Als je niet instemt met deze Voorwaarden en Beleidsregels, mag je onze Website of onze App op geen enkele manier gebruiken.

 1. Welkom op onze website, www.yoepie.nl ("Website") en de mobiele applicatie voor de Gebruiker van (de “App”). De Website en onze App worden geleverd door Yoepie Nederland, een bedrijf dat geregistreerd is in Nederland onder nummer 88259994 met statutaire zetel te Amstelveen, Catharina van Clevelaan 46, 1181 BH ("Yoepie", in het kort "ons", "wij" of "onze"). "Jij" en "jouw" betekent jij als gebruiker van onze website of onze applicatie.

 2. De Website en onze App hebben twee hoofdfuncties:

 • informatie verzamelen en een gecentraliseerd punt bieden voor geselecteerde leveranciers van goederen en diensten van derden die hun goederen en diensten via onze Website en onze App willen aanbieden ("Partners"); en
 • verstrekking van algemene informatie met betrekking tot kinderfeestjes.
 1. We hebben de voorwaarden uiteengezet waaronder we je toegang geven tot onze Website en onze App en alle producten of diensten die we aanbieden op onze Website of onze App. Deze omvatten de voorwaarden die gelden voor:
 • je rechten om onze Website en App te gebruiken en ernaar te linken (onze "Gebruiksvoorwaarden Website en App");
 • de wijze waarop we informatie over je zullen gebruiken en beschermen (ons "Privacy & Cookiesbeleid");
 • onze boekingsvoorwaarden met betrekking tot de producten of diensten van derden die wij aanbieden vanaf de Website of onze App (onze "Boekingsvoorwaarden"); en
 • je verplichtingen bij het uploaden van opmerkingen of andere bijdragen en content op onze Website of onze App (ons "User Generated Content Voorwaarden"), (samen of individueel kunnen deze worden aangeduid als onze "Voorwaarden en Beleid").
 1. Houd er rekening mee dat de Voorwaarden en Beleid niet de relatie tussen Yoepie en onze Partners beheersen. Indien je een bestaande Partner bent, raadpleeg dan de “Partnervoorwaarden” die je bij aanmelding hebt ontvangen. Als je nog geen Partner bent, maar bij Yoepie een aanvraag wilt doen om een van onze Partners te worden, mail dan naar info@yoepie.nl.

 2. Als je meedoet aan een prijscompetitie of andere promoties op de Website of onze App, kunnen naast onze Voorwaarden en Beleid ook afzonderlijke voorwaarden van toepassing zijn. In het geval van een strijdigheid tussen aanvullende voorwaarden en onze Voorwaarden en Beleid, zullen deze aanvullende voorwaarden prevaleren wat de strijdigheid betreft.

 3. We kunnen onze Voorwaarden en Beleid van tijd tot tijd wijzigen, in welk geval up-to-date versies van die Voorwaarden en Beleid beschikbaar zijn via de Website en onze App. Je dient deze Voorwaarden en Beleidsregels regelmatig te controleren om je ervan te verzekeren dat je instemt met eventuele wijzigingen. Je wordt geacht alle wijzigingen in de Voorwaarden en de Beleidsregels te hebben aanvaard nadat je in kennis bent gesteld van de wijzigingen op onze Website of onze App en/of als je doorgaat met toegang zoeken tot of het gebruiken van de Website of onze App, waar je de bijgewerkte Voorwaarden en Beleidsregels kunt bekijken

logo

Yoepie! Het platform voor kinderfeestjes

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje en ben je op zoek naar leuke en originele ideeën? Yoepie biedt talloze mogelijkheden om het perfecte kinderfeestje te organiseren. Of je nu op zoek bent naar een actief buitenfeestje of een creatieve workshop binnen, er is voor ieder, met elk budget, wat wils.