Voor aanbiedersInspiratie
logo
logoInloggen
logo

Richtlijnen voor reviews

background-visual

Laatste update: 1 februari 2023

Reviews helpen andere ouders bij het maken van de juiste keuze of het uitproberen van iets nieuws voor hun kind. Het is als een tip van een vriend, maar dan virtueel. Het is een goede manier om te weten te komen wat je wilt, zonder een sales praatje. Om het review platform gezond en positief te houden, zijn dit onze richtlijnen:

Wees open. Deel wat jij wilt van je ervaring - goed of slecht - en vertel zoveel mogelijk details.

Wees opbouwend. Was jouw ervaring niet helemaal top, vertel dan waarom. Zorg dat de tekst opbouwende feedback geeft, waardoor ouders er iets aan hebben en de aanbieder iets met je feedback kan doen.

Wees beleefd. Respectvol met of over anderen praten zorgt ervoor dat iedereen zich vrij voelt om een mening te geven.

Wees bewust. Persoonlijke informatie die je achterlaat blijft voor onbepaalde tijd staan. Als je dit niet prettig vindt, kan je ook anoniem een review plaatsen.

Wees eerlijk. Schrijf alleen reviews die gebaseerd is op je eigen ervaring en die eerlijk en correct is.

Geen spam. Een review is het delen van jouw ervaring, geen plek om reclame te maken.

Valt je iets op, meldt het dan. Als je beledigende recensies ziet of iets dat in strijd is met deze richtlijnen, meldt het dan bij ons.

Yoepie behoudt zich het recht voor om een beoordeling of tekst van een beoordeling te verwijderd, waarvan wij vinden dat ze ongepast en/of in strijd zijn met deze Richtlijnen, andere gebruiksvoorwaarden of de wet. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de ernst, het overtreden van deze Richtlijnen kan leiden tot verwijdering van je account, zonder waarschuwing.

logo

Yoepie! Het platform voor kindefeestjes

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje en ben je op zoek naar leuke en originele ideeën? Yoepie biedt talloze mogelijkheden om het perfecte kinderfeestje te organiseren. Of je nu op zoek bent naar een actief buitenfeestje of een creatieve workshop binnen, er is voor ieder, met elk budget, wat wils.